Šest jesenskih dizajna na noktima koje ćete OBOŽAVATI!

Nakon šarenila ljeta, vraćamo se u jesensku garderobu. Kupaće kostime zamijenili su džemperi i kabanice. Ali obično zaboravljamo na svoje nokte. Odgovaraju li jesenskoj estetici i bojama? Predstavljamo vam šest jesenskih dizajna noktiju koje ćete OBOŽAVATI!

1.NUDE I BIJELA SU UVIJEK IN

Boje noktiju se više manje mijenjaju kako se mijenjaju godišnja doba. Ono što je kod nude i bijelih boja odlično je to da su za svaki dan i svaku priliku. Uz šljokice na haljinama i suknjama ili uz obične traperice, nokti će vam u nude i bijelim bojama uvijek biti u centru pažnje. Jednostavne i elegantne manikure kombinirajte uz sve.


 Proizvodi koji su korišteni: Polybase, Electro No1 i Gumena baza

 

2.ŠLJOKICE NISU SAMO ZA DJEVOJČICE

Ako volite šljokice, a ne znate kako ih nositi da ne izgledaju napadno, imamo prijedlog za vas. Nosite ih decentno na noktima. Uz jednostavnu manikuru, dodajte jesensku boju sa dodatkom šljokica. Iskombinirajte ih uz tamne odjevne kombinacije i uživajte u njihovom sjaju.

 

Proizvodi koji su korišteni: Gel lak Brillant No21

3. ZELENA ZA JESEN

Jesen 2022 obilježit će zelena boja koja donosi spoj svježine I karaktera. Dok su smeđe i crne boje klasici, zelene boje donose odvažnost i dozu energije. Zelena je efektna pa svakoj kombinaciji daje dašak veselja, ali isto tako odlično funkcionira sa neutralnim nijansama. Uz zelenu odjevnu kombinaciju dodajte manikuru sa smeđim tonovima ili jednostavno začinite svoje neutralne kombinacije daškom zelene na svojim noktima.

 

Proizvodi koji su korišteni:  Studios Didier, all about you

4.ŠTO ŠARENIJE, TO VESELJIJE

Ukoliko ste jedna od osoba koje se oblače kako se osjećaju, u tmurne jesenske dane, razveselite se ludim manikurama. Tko kaže da je jesen samo za zagasite boje? Iskombinirajte Vaše lude outfite, veselim bojama na noktima. Boje nam donose toplinu i radost u hladnim, kišnim jesenskim danima. Budi odvažna i dopusti sebi malo ludila na noktima.

Proizvodi koji su korišteni: Studios Didier, street hero i Studios Didier, hidden luxury