Laminacija obrva sa Didier Lab Esthetique setom

Možete li zamisliti svoju jutarnju rutinu u kojoj se probudite izgledajući već prirodno glamurozno kao što vidite u filmovima? Ili onih dodatnih 15 minuta sna prije posla kada ne morate stajati pred ogledalom i uljepšavati obrve kako bi izgledale barem kao sestre, a ne susjede iz prve ulice? Ne govorite više ništa – Razumijemo Vas!

Tako je lijepo kada se snovi ostvare, zar ne? Laminacija obrva može vam dati rješenje za sve probleme vezane uz obrve. Imajte lijepo oblikovane, punije i lepršave obrve koje nećete morati stilizirati čak 2 mjeseca!

Laminiranje obrva jednostavno se može objasniti kao polutrajno četkanje ili podizanje obrva. Lako je razmišljati o ovom procesu slično kao što biste razmišljali o trajnoj kosi gdje možete izravnati kovrčavu kosu ili ukovrčati ravnu kosu i ona takva ostaje čak i nakon pranja. Uz sigurne i učinkovite proizvode, moguće je oblikovati obrve na način da dlačica ostane podignuta, dajući dojam punijih, gušćih obrva.

Postoji više načina da to učinite, kao što je češljanje prema gore ili u stranu ili korištenje duljine dlačica s obrva za povećanje širine obrva. Češljanjem dlačica na obrvama u željenom smjeru moguće je pokriti praznine u obrvama, učiniti ih punijima i postići pahuljasti izgled obrva koji se trenutno može vidjeti na cijelom Instagramu. Ono što je još bolje je to što se ovaj postupak ljepote može izvesti bez zastoja i bez stalne obveze.

Cilj laminacije obrva je postaviti vaše obrve u željeni oblik nekoliko tjedana — u osnovi, dobivate obrve tipa "probudio sam se ovako", bez ikakvog truda s vaše strane! Laminacija obrva vrlo je slična podizanju trepavica; međutim, umjesto uvijanja obrva, koristi se losion za učvršćivanje kako bi vaše dlake na obrvama bile oblikovane do 2 mjeseca.

                 Krema za podizanje obrva i trepavica "Didier Lab" No.1

Prvi korak u procesu laminiranja obrva je nanošenje kreme za podizanje da bi se kutikule dlačica otvorile kako bi ih bilo moguće iščetkati i oblikovati u željeni oblik i položaj. Vrijeme potrebno za ovaj korak ovisi o kupcu i njegovoj dlaci – što je dlaka deblja i grublja, krema mora duže stajati. Obično je potrebno od 3 do 7 minuta. Većina proizvoda za podizanje obrva zahtijeva stavljanje plastične folije na obrve s proizvodom, no to predstavlja dodatnu gnjavažu i nelagodu za klijenta. Didier Lab Esthétique Brow Lamination proizvodi jedni su od rijetkih na tržištu koji ne zahtijevaju ovaj korak!

Krema za učvršćivanje obrva i trepavica "Didier Lab", br.2

Nakon prvog koraka, dlaka je opuštena i laka za rukovanje. U ovom trenutku, dlačice obrva se češljaju u željeni oblik i nanosi se losion za učvršćivanje kako bi se zatvorile kutikule i preoblikovale veze dlake u njihov novi oblik i osigurao dugotrajan rezultat. Poput otopine za trajnu, otopinu za fiksiranje treba držati oko 5-6 minuta.

Ova 2 koraka su glavna za oblikovanje dlačica obrva. U ovom trenutku bi već trebalo biti vidljivo kako će izgledati sljedećih nekoliko mjeseci. Međutim, ako klijent želi da obrve budu obojene, depilirane ili počupane koncem, pravo je vrijeme za to. Nakon svakog dodatnog rada, obrve izgledaju uglađeno i spremne za njegu za maksimalan učinak.

Hidratantni gel za obrve i trepavice "Didier Lab" No.3

Posljednji, ali svakako ne i najmanje važan korak je razmaziti dlačice obrva hranjivim i hidratantnim serumom kako bi izgledale bujne i hidratizirane. Ovaj je korak ključan za osiguravanje dugotrajnih rezultata i zdravih obrva nakon kemijskog procesa, a linija Didier Lab Esthétique ima izvrstan serum za jačanje obogaćen ekstraktima aloe vere, pantenola, hijaluronske kiseline, ružmarina, kamilice, marelice, itd! Za najbolje rezultate, serum nakon laminiranja obrva trebao bi se koristiti kao proizvod za naknadnu njegu kako bi dlake obrva bile meke i jake! Jednostavno četkajte obrve svaki dan za gušće, bogatije i raskošnije rezultate koji traju!

Laminacija obrva uz Didier Lab Esthetique

  • Držite obrve suhima 24 sata.
  • Nemojte nanositi šminku niti poduzimati daljnje tretmane oko očiju najmanje 24 sata nakon tretmana.
  • Izbjegavajte plivanje/saunu/vježbanje 24-48 sati. Svaki višak vlage nakon laminacije može uzrokovati blago kovrčanje/kovrčanost dlačica na obrvama.
  • Nemojte se dugotrajno izlagati izravnoj sunčevoj svjetlosti ili toplini.
  • Ne nanosite Retin-A, AHA ili piling oko područja obrva 72 sata s obje strane tretmana.
  • Tjedan dana prije i 48 sati nakon tretmana na licu se ne smiju koristiti proizvodi za samotamnjenje.

Koliko dugo traje laminacija obrva?

Kao i svaki postupak, laminacija obrva može različito trajati kod svake osobe, ovisno o njihovoj dlaci. S Didier Lab Esthétique proizvodima laminirane obrve traju do 2 mjeseca. Pravilna njega nakon zahvata četkanjem i hranjivim serumom pomoći će da obrve ostanu svježe i definirane svih tih tjedana!